Over Miek

Opruimen ik houd er zelf van!

Voor mij geldt dat een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Als mijn huis op orde is ervaar ik rust. En rust zorgt er weer voor dat ik ruimte in mijn hoofd heb voor andere dingen. Ik kan andere zaken weer met energie en efficiƫnt oppakken doordat voor mij de basis, mijn huis, op orde is.

Minder spullen kopen en meer hergebruiken en recyclen daar geloof ik zelf ook heel erg in. Want we zullen met elkaar minder moeten gaan kopen om ook te zorgen voor minder afval en dus een betere leefwereld en milieu. Ook ik heb in de loop van de jaren veel spullen nodig gehad met twee opgroeiende kinderen. Al deze spullen heb ik na gebruik weer weggegeven of naar een 2e hands winkel gebracht want niet meer nodig en iemand anders doe ik er zo weer een plezier mee.

Misschien wil jij ook bewuster met spullen omgaan en ervaar jij inmiddels ook dat je teveel spullen hebt en eigenlijk niet goed weet waar te beginnen met opruimen. Daar help ik jou graag mee! Want een opgeruimd huis zal zorgen voor een opgeruimd hoofd! Bel of mail mij vrijblijvend en we bespreken jouw opruimvraag en hoe ik jou daarbij kan helpen.

Aangesloten bij de NBPO Ik ben als opruimcoach aangesloten bij de NPBO, de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Organizers, en ik werk volgens de beroepscode van deze beroepsvereniging. Dit houdt in dat ik discreet, respectvol en zonder oordeel met mensen, situaties en spullen omga die op mijn pad komen. In 2020 heb ik bij de NBPO mijn opleiding tot Professional Organizer gevolgd.

Humanitas Bij Humanitas Thuisadministratie begeleid ik deelnemers met het op orde brengen - en houden - van financiƫn en administratie.