Waar kan ik jou bij helpen?

Opruimen

Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Ik help jou graag met het opruimen van een kamer, keuken, kast, zolder, garage of andere ruimte in huis, klein of groot. Ik help jou bij het maken van keuzes en bij het opruimen van de spullen. We delen een ruimte praktisch in en zorgen ervoor dat spullen een logische en vaste plek krijgen. Natuurlijk geef ik jou handige tips om het ook opgeruimd te houden nadat we de opruimsessie hebben gedaan.

Ook kan ik begeleiden bij het opruimen van jouw huis voor een verhuizing of een verbouwing. Alles netjes uitzoeken en inpakken in dozen en eventueel op de nieuwe locatie helpen met uitpakken en inrichten.

Neem vrijblijvend contact met mij op en we bespreken jouw opruimvraag en hoe ik daarbij kan helpen. Ik maak dan een inschatting van het aantal uur en prijsopgave voor de opruimsessie(s) zodat jij weet waar je aan toe bent. Als je accoord bent plannen we de opruimsessie(s).

living room, condo, house-2155353.jpg
frame, mockup, poster-3987713.jpg

Ontspullen

Ontspullen oftwel spullen uitzoeken en wegdoen is soms noodzakelijk omdat je bijvoorbeeld kleiner gaat wonen en minder ruimte tot jouw beschikking hebt. Maar ontspullen is ook steeds vaker een onderdeel van bewuster leven; gelukkiger leven met minder spullen. Ik help jou graag met het uitzoeken van spullen en keuzes te maken wat nog wel en niet te behouden. Voor spullen die je niet meer wilt houden zijn er veel mooie 2e hands initiatieven beschikbaar. Ga je kleiner wonen dan kijken we goed naar de mogelijkheden van de nieuwe woning en wat er wel of niet meer mee kan.

Neem vrijblijvend contact met mij op en we bespreken jouw opruimvraag en hoe ik daarbij kan helpen. Ik maak dan een inschatting van het aantal uur en prijsopgave voor de opruimsessie(s) zodat jij weet waar je aan toe bent. Als je accoord bent plannen we de opruimsessie(s).

Verhuizen

Verhuizen kan iets zijn om tegen op te kijken ook al ga je naar een mooie nieuwe plek en heb je daar zin in. En dat komt vooral door alles wat erbij komt kijken. Ik help jou graag te ontzorgen bij het verhuizen. Uitzoeken van de spullen die meegaan naar het nieuwe huis en daarbij goed kijken naar de indeling en grootte van de nieuwe woning, wat kan er mee en waar is geen plek meer voor als je bijvoorbeeld kleiner gaat wonen. Ik help jou met het inpakken van verhuisdozen en indien gewenst uitpakken op de nieuwe locatie en inrichten van de woning. Zo voel je je weer snel thuis op jouw nieuwe plek.

Neem vrijblijvend contact met mij op en we bespreken jouw verhuisvraag en hoe ik daarbij kan helpen. Ik maak dan een inschatting van het aantal uur en prijsopgave zodat jij weet waar je aan toe bent. Als je accoord bent maken we een duidelijke planning.

house, keys, key-1407562.jpg